Puutavaran IPPC ja ISPM leimojen sekä kartonkien ja paperisäkkien tuotemerkintään

Leimasimella merkitset tuotteita, joissa on imevä pinta, esimerkiksi laudat, puulaatikot, kartongit, paperisäkit, betonituotteet jne. Leimasin on tarkoitettu teolliseen käyttöön.

Painopinta on maksimissaan 48 mm x 230 mm ja tähän tilaan mahtuu useita tekstirivejä, vaikka 4 riviä 10 mm korkeita kirjaimia ja 230 mm alalle.

Lado itse Rollarin tekstirumpuun omat tiedot, merkit tai logot, päivämäärät, eränumerot, tuotekoodit, joten ne ovat aina tarvittaessa saatavilla. Puutavaralle leimaat IPPC, ISPM 15, T2, C24, ja muut lujuusmerkinnät.


Merkitse puulattiat, puulevyt, puupaneelit, liimapuu, kertopuu, ovet ja ikkunat

Käytettävissä on irtokirjaimia, irtonumeroita ja erilaisia yleisiä merkkejä. Voit myös teettää oman kiinteän logon, tuoteselosteen tai minkä tahansa tekstin, jonka tarvitset pakkauksen tai tuotteen pintaan. Erilaiset kierrätysmerkit tai merkkilogot lisäät myös leimaasi hetkessä. Tekstin ja merkkien vaihto on helppoa ja nopeaa.

Rollari on kevyt. Se painaa vain 700 grammaa, ja on valmistettu kestävästä lentokonealumiinista.  Made in USA. Varaosat ovat Suomessa.

Rullaleimasimen tekstirumpu palaa aina lähtöasemaansa, kun nostat sen pois painettavalta pinnalta.  Näin ollen leima alkaa tuotteen pinnassa aina samasta paikasta, jos rullauksen lähtöpiste on sama vakiopaikka.  Vapautttamalla tekstirummun palautusmekanismin, voit leimata vaikka vaikka koko pitkän laudan tai paperinauhan samalla toistuvalla merkinnällä.

Ympäristöystävällinen ja edullinen teollisuuden merkintätapa- ei digiä, ei sähköä, ei paineilmaa

Käsileimasin toimitetaan värittämättömällä huokoisella värirullalla.  Tämän imeytät leimattavan pinnan vaatimalla musteella.  Yhdellä täydellä imeytyksellä saat 2000 – 4000 merkintää riippuen leimattavan pinnan imukyvystä sekä leiman suuruudesta. Leimasimessa on värirullan epäkeskoinen säätönuppi, jolla värirullaa voidaan värin vähentyessä kiristää kohti leimalaattoja, ja näin saada taas vahvempi leimajälki.  Lisää väriä leimasimeen laitat suutinpullosta.

Vesiliukoisen tai glykoolipitoisen värin jäljiltä voit puhdistaa kuvalaatat ja leimasimen vedellä,  laimealla astianpesuaineella ja pienellä harjalla. Se on sen huolto!! Tavallisin painoväri on musta.

Rollaria joko työnnetään tai vedetään rullaamalla tuotteen pinnassa.  Tekstirummun kummallakin puolella on kitkarenkaat, jotka välittävät pyörimisvoiman jokaisen uuden leiman uudelleen väritykseen.  Rollarin alkselit ovat laakeroidut, ja se on kevyt työntää, eikä leimaus rasita ranteita, kuten tavalliset “iskettävät” ja tyynyyn kastettavat leimasimet.


Haluatko sittenkin automaattiset merkinnät tuotantolinjalle?

Valikoimastamme löytyy teollisuuden pakkausmerkintään varmatoimiset merkintälaitteet, joilla teet kaikenlaiset merkinnät kalvolle, metallille puulle ja kartongille.  Kuljettimille suosittelemme CLP-100 merkintälaitetta. Tutustu merkintälaitteisiimme!

Ei-imeville pinnoille (muovi, metalli, lakattu pinta yms.) löytyy meiltä myös omat leimasimet ja musteet. Tutustu merkintälaitteiden tarvikkeisiin!

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Ota yhteyttä – saat heti puhelun tai sähköpostia!