Meistä

Ensimmäisenä Elmoprint merkintälaite markkinoille

Kun Suomeen tuli pakollinen elintarvikkeiden tuote- ja myyntipäivämerkintälaki 1970-luvun lopussa, olimme jo aloittaneet tanskalaisen Elmoprintin kanssa toimittamaan kuumapainatusmenetelmällä toimivia merkintälaitteita suomalaisiin elintarviketehtaisiin.  Niitä tehtaita on useita.  Elmoprint oli ensimmäisiä merkintälaitteiden valmistajia.  Ala kehittyi.  Tuli uusia menetelmiä mm. mustesuihku- ja laserkirjoittimet, mutta me emme lannistuneet.  Jo silloin Elmoprint merkintälaitteilla leimaaminen oli siistiä ja sotkematonta merkintää ja painojälki oli selvää ja luettavaa tekstiä.  Nykyäänkin kuumapainatus tarjoaa edelleen selvimmän painojäljen ja siistin leimasimen ympäristön.

Sitten Universal merkintälaite

Sittemmin tuotevakiovalikoimaamme tuli mukaan Universal merkintälaite,  mustesuihkuprintterin korvaaja.  Tämä ekologinen merkintämenetelmä perustuu nopeasti kuivuvalla värillä kyllästettyihin musterullien valumattomaan musteeseen ja kumisiin kuvalaattoihin.

 

Menetelmä on verrattavissa suurten off-set painokoneiden tekniikkaan.  Universalin merkintälaitteita on kymmeniätuhansia eri puolilla maailmaa.  Miksi?  Koska se tarjoaa todella edullista merkintää, painolaatuista jälkeä, huoltovapaata ja yksinkertaista toimintaa, ja kaikki tämä ilman sähköä, digitaalisuutta, paineilmaa, pneumatiikkaa tai valuvia nesteitä tai huoltomiesten käyntejä.

Universal rullakoodarin huoltoon tarvitaan vain kuusiokoloavain, pehmeä hammasharja ja laimea astianpesuaine.  Jokainen linjastolla työskentelevä osaa vaihtaa tekstin ja päivämäärän, säätää leiman paikan, selventää leimajäljen ja täysin ymmärtää yksinkertaisen mekaanisen laitteen toiminnan.  Nämä ovat kullanarvoisia merkintälaitteen ominaisuuksia kaikille käyttäjille, ja ovat myös meitä vieneet eteenpäin.

Varmaa toimintaa ilman tuotannon katkaisuja

Täällä me olemme edelleen ja taistelemme yksinkertaisin, ekologisin ja vastuullisin merkintämenetelmin monimutkaisia, päivittäistä huoltoa vaativia ja haavoittuvia merkintälaitteita vastaan, joiden laitteet tarjoavat pisteistä koottuja merkkejä pakkausten pintaan, ja vaativat huoltomiesten käyntejä ja heidän odottamisia pakkauslinjan tuotannon seistessä. 

Olemme mukana kilpailussa, koska laitteemme toimivat kuin ikiliikkujat, eivätkä ne tukkeudu eivätkä aiheuta kalliita tuotantokatkoksia.

Tänä päivänä

Yrityksemme on pieni, mutta toiminut jo yli 50 vuotta samalla konseptilla.  Kokemusta merkintäalalta olemme keränneet, ja laitteidemme tuntemus on taskussamme.  Erilaisia ideoita ongelmien ratkaisuksi olemme omaksuneet, ja niitä avuliaasti jaamme.

Johtotähtenä meillä on aina ollut  merkinnän selvälukuisuus, merkinnän edullisuus ja merkitsemisen helppous sekä aivan ykkösenä, merkintälaitteiden toimintavarmuus.

Maahantuomamme merkintälaitteet ovat todella helppohuoltoisia ja toimintavarmoja.  Päämiehemme ovat myös yli 50-vuotta alalla toimineita, ja he kehittävät jatkuvasti menetelmiään nykyisen kysynnän ja tarpeen mukaan.

On ilo tarjota Teille vastuullisen valmistuksen tuotteena luotettava, ekologinen, helppohoitoinen ja toimiva ratkaisu tehtaanne pakkausmerkintään. 

Kuluttajatkin painostavat meitä omilla valinnoillaan tarjoamaan enemmän ja enemmän vastuullisesti tuotettuja, ja ympäristömme edut huomioonottavia tuotteita.  Olemme vahvasti mukana.  Jo pieni ekologinen valinta kasvattaa yhteistä ympäristöystävällistä toimintaa ja purosta kasvaa iso joki.  Tule mukaan! 

Risto Ekblad, Fincep Oy Ltd

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Lähetä viestiä