Tarvikkeet merkintä- ja leimalaitteisiin

Musterullat ja värikiekot

Värinauhat

Vaihdettavat leimalaatat

Musterullat ja värikiekot

Universal värikiekot, musterullat ei-imeville pinnoille tulevat 1” 2” 4” leveinä rullina. Rullat ovat kertakäyttöisiä. Patentoituja. Näitä värirullia käytetään myöskin patentoiduissa Universal merkintälaitteissamme. Väreinä musta, valkoinen, vihreä, punainen ja ne ovat pakattuina yhden kappaleen saumattuihin muovipusseihin. Värit eivät sisällä mitään raskasmetalleja ja ovat RoHS sekä CONEC vaatimusten mukaisia. Musterullat ovat HAPs vapaita (Hazardous Air Pollutants) ja matala-arvoisia VOC-luokituksessa. Rullien valmistuksessa käytetään “vihreitä” materiaaleja, kuten soijaöljyä ja luonnonmukaisia rasvahappoja. Porelon on REACH rekisteröity ENVIRON rekisterissä, ollen sen ainoa edustaja tuotteillaan. Siis nämä musterullat ovat vapaita ihmisille myrkyllisisistä, työskentelytilojen ilmansaasteita aiheuttavista aineista.

Universal merkintälaitteilla ja näillä Porelon värirullilla voidaan merkintä suorittaa muovin pintaan, metallille, lasille, vahapaperille eli ei-imeville pinnoille. Samat rullat soveltuvat myös huokoisille painopinnoille kuten kartongille, paperille, puulle vanerille jne.

 

Riittoisaa, siistiä ja helppoa

Yhdestä rullasta saadaan satoja tuhansia vahvoja leimoja, painettavien merkkien koosta sekä niiden määrästä riippuen. Musterullat ovat koteloituna merkitälaitteen sisään, eivätkä ne käytössä valu. Kun värirulla on “loppuunimetty”, vaihda se uuteen. Sitä ei voi värjätä uudestaan samalla tavalla toimivaksi. Näin vältyt sotkevilta väriliuoksilta, uudestivärjäykseltä, käsien likaamisilta, vaatteittesi värjääntymisiltä, linjan puhdistamiselta tai tuhriintuneiden työtilojen siivoamisesta. Siistiä toimintaa Porelon värikiekoilla!

Merkintä kuivuu pakkauskalvon pinnalla sekunneissa. Siihen ei tarvita lämmittämisiä, puhalluksia tai kemikaaleja. Ei mitään, vain pelkkä mustekiekko ja selvä merkintä on siinä.

Valitse oikea rulla:

  • Universal malli 100 25 mm rulla
  • Universal malli 200 50 mm rulla
  • Universal malli 400 100 mm rulla

Varastovärit ovat musta ja valkoinen, mutta tilauksesta voidaan toimittaa vihreä, sininen ja punainen.

Musterullat eri Universal malleihin
Leimaus Universal merkintälaitteella linjan telaa vasten

Värinauhat foliopainokoneisiin (merkintälaitteisiin)

Foliopainomenetelmällä eli kuumapainatusmenetelmällä saadaan aikaiseksi erittäin siisti jälki. Vertaa esim. kosmetiikkapakkauksia, hintavien alkoholijuomien etikettejä, käyntikortteja tai
kirjojen kansia jne. Samalla menetelmällä – Elmoprintillä – merkitään myös elintarvikepakkausten vmp, eränumerot, tuoteselostukset, EAN-koodit jne.

Siisti jälki! Ei valuvia värejä, ei liuottimia. On vain värinauha (kuten entisajan filmi), jonka toisen puolen väri irtoaa kuuman painolaatan ja puristuksen avulla ja “liimaantuu” kiinni
painettavaan pintaan, muodostaen painolaatassa olevan kuvion tai tekstin.

Leimanauhoja on 122m 183 m 305 m pituisina ja ne soveltuvat kaikenmerkkisiin kuumapainatuskoneisiin.

122 m foliorullan halkaisija on 5,5 cm, 183 m halkaisija 7,5 cm ja 305 m 10 cm. Kaikissa on 1” keskiö. Leimanauhan leveydet alkavat 25 mm:stä ja siitä 5 mm välein. Väreinä musta ja valkoinen (varastovärit), punainen, sininen,

Värinauhat kuumapainatus merkitälaitteisiin

Vaihdettava kuminen leimalaatta

Nämä kuvalaatat ovat urakumikirjaimia, -numeroita, -tekstejä tai -merkkejä. Luonnontuotetta ja kierrätettävää.! Kaksi samanlaista urapintaa, toinen merkintälaitteen tekstirummussa ja toinen itse kirjaimessa, painetaan vastakkain. Soveltuu jatkuvaan, saman tuotteen päivittäiseen leimaamiseen tai useasti vaihtuvaan merkintään Universal rullakoodareissa. Esim elintarvikepakkauksien pvm, mallin tai eränumeron vaihtamiseen, osamerkintään, koodeihin jne. Kokoa itse mikä tahansa teksti, joko latomalla se alusta alkaen kirjain kirjaimelta tai teettämällä kiinteä pohjalaatta vakiotekstille vaikka omalla logolla, ja siinä pohjalaatassa vain vaihdat muuttuvat tiedot. Helppoa!

Vaihdettavat tiedot merkinnöissänne

Tee tekstin vaihto heti, kun tarve tulee, ja juuri siinä paikassa, missä merkintäkin suoritetaan. Nopea, yksinkertainen, ekologinen, selvälukuinen ja vielä edullinen. Kumia!

Merkintälaitteen tekstirummussa on kuminen uritus. Tätä vastaan painetaan kuvalaatta. Sen paikka rummun kehällä määrittää leiman paikan pakkauskalvolla tai kartongissa. Laattaan voidaan tehdä valmiiksi reikä, johon reikään painetaan joku vaihtuva tieto, esim 27.04.2020 päivämäärästä otetaan pois tuo 27. ja korvataan se 28.:lla.

Valmiita numero- ja kirjasinsarjoa löytyy. Näistä voidaan latoa mikä tahansa teksti vaikka kiinankielellä. Kätevää! Ilman digiä.

Tekstin vaihtamisen osaa jokainen. Repäise vanha teksti pois (1 sek) ja paina uusi teksti tilalle (20 sek). Helpota painamista laimealla astianpesuaineella.

Laatat valmistetaan asiakkaan ohjeiden mukaan (kuten esim. tuoteseloste), ja ne laatat voivat olla logoja, numerosarjoja, tekstejä, kierrätysmerkkejä, siis ihan mitä vain, joista voidaan tehdä malli (originaali) laatan valmistukseen.

Yksittäisiä merkkejä: kirjaimia ja numeroita ja välimerkkejä sarjoina, nuolia, pitkää viivaa, vierasperäisiä kirjaimia tai
Kiinteitä valmiita laattoja: sanoja, tekstejä, numeroyhdistelmiä, pvm-sarjoja, yrityslogoja, kierrätysmerkkejä, useampirivisiä tekstejä, itse asiassa mitä vain.

Kirjasinsarja
Näitä laattoja käytetään Universal rullakoodareihin
Universal rullakoodari metallin merkintään

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Ota yhteyttä